2011. március 31., csütörtök

Húsvét első napján Csittszentivánon zenél az Unikum Band

A csittszentiváni fiatalok felkérésére Húsvét Első napján este az Unikum Band húzza a talpalávalót a helyi Művelődési Otthonban. A zenekar teljes felállásban, élő zenével fogja szórakoztatni az ünneplőket!

A bálba 15 lej/fő a belépő.

Szeretettel várunk mindenkit!


Boldog húsvétot kívánunk mindenkinek!

Sikeres volt az első magyar buli a Riederben

Múlt héten csütörtökön (2011. március 23.) tartottuk az első magyar bulit a Riederben. Összegezve: jó hangulat kerekedett ki, nagyszerű volt a társaság, olykor a táncparketten is megfordult néhány pár. Egyszóval: jó volt! Reméljük, hogy kitart a társaság kedve, s a következőkben majd minden csütörtökön este találkozunk.

Ma este is szeretettel várunk mindenkit a Tamás Ernő utcai osztrák sörözőbe, a Riederbe! Viszlát!

2011. március 23., szerda

Magyar buli minden csütörtökön este a marosvásárhelyi Rieder sörözőben

Az Unikum Band zenészei és a Rieder osztrák söröző minden csütörtökön este 8 órai kezdettel magyar bulit szervez!

Az osztrák sörök kemény habjában pezsgő lokál nemrégiben nyitotta meg kapuit a vásárhelyi közönség előtt a Tamás Ernő utcában, a Műjégpályával szemközt (bejárat a vasútátjáró közelében). A vendéglő olasz tulajdonosa mindent megtesz annak érdekében, hogy a híres osztrák söröket autentikus pub hangulatában fogyasszák a sörkedvelők. Az Unikum Band két kiváló zenésze - Siklódi Béla és György Zsolt "Zsolán" - állandó zenészvendége a lokálnak. A mulató tulajdonosával megállapodva ezentúl minden csütörtök este magyar bulit szerveznek, vagyis igényes magyar retro slágermuzsikával szórakoztatják a pub vendégeit.

Várjuk csütörtökönként a magyar zene kedvelőit! Jó szórakozást!


Ajánló: http://outinmures.ro/beraria-rieder/